Article 14

Ska du åka på skidsemester och söker en bra resebyrå för att styra upp resan så har du hittar helt rätt artikel. Nedan följer några tips på pålitliga resebolag och guider att ha i åtanke.

Pålitlig guide i alla lägen
Om du söker efter en guide som har koll på läget och kan visa dig alla guldkornen på skidresan så ska du spana in Mountain Guide. De har svenska guider och instruktörer som ger ett proffesionellt intryck. Det finns många liknande guider så om du har tid och lust kan du leta på internet och hitta på alternativ.

Åka i grupp
Känner du dig mer trygg med att resa tillsammans med andra så finns det många alternativ. Du gör bäst i att kontakta dem och fråga om priser, paketerbjudanden och så vidare. Det kan vara smart att vara ute i god tid eftersom platserna kan ta slut annars och då får man helt enkelt betala högre priser för att åka själv. Eller så har man tur. Om man reser själv eller i mindre grupp så kanske det finns platser över och då kanske man till och med kan få bättre sista minuten priser. Så håll ögon och öron öppna och fråga runt bland dina vänner och bekanta för referenser.