Article 11

Charlotte Kalla, Anja Pärson och Magdalena Forsberg är tre svenska kvinnor som tagit svenska folket med storm. Men vem av dem är egentligen bäst? Det är såklart svårt att svara på och i de omröstningar som genomförts kan man klart utläsa att de som röstar inte är eniga. I en omröstning om vem som är den bästa just nu enligt SVT vinner Stina Nilsson.

Magdalena Forsberg
Den här kvinnan visade på styrka och uthållighet när hon kämpade för Sverige, sitt team och sig själv i flera år av skidtävlingar. Magdalena Forsberg tävlade i längdskidåkning och tog många medaljer innan hon valde att lägga skidorna på hyllan. Hon är än idag en känd person i vintersport och dess event.

Anja Pärson
Anja Pärson har åkt alpint i många år och varit en riktig kämpe i alla lägen. Hon är en person som inte bara vann medaljer, hon vann även det svenska folkets hjärtan med sin härliga stil och envisa attityd. Hon är en sann hjälte inom svensk skidåkning och har gjort många bra saker som hon idag kan vara stolt över. Det finns ingen som kan säga att Anja Pärson inte gav allt.