Europa har många fantastiska platser för skidåkning. Om du bestämt dig för att åka på en skidresa behöver du planera lite i förväg. Att resa med bil ger en stor frihet då du inte är beroende av flyg- eller tågtider.

Färdmedel

Oavsett var du tänkt åka i Europa kan det vara riktigt spännande att ta bilen dit, men då måste du vara säker på att bilen kommer hålla hela vägen och då kan en begagnad hybridbil från Holmgrens bil vara ett bra alternativ. Med en hybridbil får du dessutom det bästa av två världar, nämligen möjligheten att köra med både el och traditionellt bränsle. Eftersom el ofta anses vara bättre för miljön än bensin kan du känna dig nöjd med att hybridbilen kompenserar för en del av ditt klimatavtryck.

Resmål

Flera saker behöver tas med i beräkningarna när du ska välja skidresa då du vill att det ska bli så lyckat som möjligt. Om du vill ge dig av på ett ordentligt äventyr kan du med fördel välja att åka till Alperna som sträcker sig över centrala Europa. Föredrar du en lite kortare resa finns det flera riktigt bra resmål i Sverige där du kan åka skidor.